Viikonloppuna ronkelin perhe matkusteli. Ja vähän viikollakin. Alkuviikosta ajeltiin Imatralle iso-mummille kylään ja loppuviikosta vierailtiin kummien luona Tampereella.

Aku osallistui koiranäyttelyyn Tampereella sunnuntaina ja sai EH:n (erittäin hyvä). Hyvä, mutta vaatii aikaa, oli tuomarin lausunto lyhennettynä. Teemu ei ollu ihan tyytyväinen Akun suoritukseen. Perä putosi pöydällä, ja seuraaminenkin haparoi hieman.. suomeksi siis että Aku laski lakapäätään tuomarin tutkiessa sitä pöydällä.
Aika tiukka linja oli tuomarilla, joten Akun suoritus  alkoi  tuntua hyvälle.  Aku itse oli näyttelystä varsin innoissaan.  Nuuhki ja veti niin ettei poikaraasu meinannu  karvoissaan kestää. Valtavasti toisia koiria ja aah sitä tuoksujen määrää, eipä ole Akulle ruokakaan oikeen maittanu viikonlopun jälkeen.

Itse kärsin selittämättömästä mahakivusta sunnuntaiaamusta lähtien. Terveyskeskuksessakin kävin vaivojani kuvailemassa, tulehdusarvoja ei ollut ja mahataudiksi lopulta selvisi kipuilu. Mummo tuli onneksi apuhoitajaksi kun sairastin vuoteenomana.Vieläkin on maha kipeä, mutta pahin takana.

Konsta tekee ylähampaita, kaluaa mahottomasti ja hankaa ikeniä, ja kummitkin huomasivat kaksi ylähampaan haamua ikenissä...

Mahottomasti kiitos taas kummeille vieraanvaraisuudestanne, toivottavasti vielä pitkään nauretaan niitä lokaneniä ja ilokanoja :)