Aamulla pakattiin autoon kaksi äitiä kahdella jälkikasvulla ja matka kylämarkkinoille saattoi alkaa!
Oikein perinteiset pienet kylämarkkinat korikauppiaineen rentouttivat ainakin hetkeksi, ainakin äidit.
Lautasliinoista avatut Marimekko-kuosiset pöytäliinat toivat niin kivan pirteän tuulahduksen tunnelmalliseen kahvioon, jonne teimme nostalgisen aikahypyn. Ihastelimme valaisimia ja ihmettelimme seinällä yksinäisyyttään ylösalaisin roikkuvaa mandoliini-rukkaa kahvittelun lomassa. Aivan ihana paikka! Ja pitihän lapsille vipperät ostaa : )

Perjantaina joukkio kavereita istui meillä iltaa. Ja saunottiin! Ja pitkään aikaan kun ei oltu nähty niin aika meni kuin siivillä. Pitkälle yöhön valvottiin, mutta silti lähdin reippaasti Konstankaa vauvauintiin lauantaiaamuna. Ja kyllä kannatti. Poika polski innoissaan ja tehtiin taas uusia harjoituksia.  Konsta istui altaan reunalla ja miä otin häntä käsistä kii, laskettiin kolmeen ja  siitä sitten molskis! vetäsin Konstan altaaseen. Kuullostaa hurjemmalle mitä todellisuudessa oli.  Viimiseksi ohjaaja otti Konstan syliin ja kokeiltiin lähtisikö poika jo itse uimaan äidin luo. Ja lähtihän se. Toki siinä oli kyllä puolet sukellusta, mutta silti herra räpiköi ihan ite ihan  oma-aloitteisesti.

Tänää  oltiin siellä markkinoilla aamulla, illemmalla kävi mamma konstan talutettavana. Poika nousee jo itse muutes seisomaan tukea vasten itse, alkaa kokeilla seisomaan nousua joka paikassa ja onnistuukin siinä aika hyvin. Lelut ei kiinnosta yhtään. Pitäs vaan olla kävelytettävänä tai availemassa ovia.