Uskomatonta, että viikko on taas vierähtäny.
En tiiä mistä johtuu, mut jotenki on sellasta puuroo, noi menneet päivät, et joutuu oikeen muisteleen, et mitä ollaa sanottu ja tehty.

No tänää käytii uimassa "vauvauinti"-vuorolla. Mamma uitti Konstaa ja se oli ihan hauska kokemus : ).
Konstakin sai sukeltaa oikeen kunnolla altaan reunalta. Ite ollaa oltu aina vähä liianki nopeesti kädet vastassa, eihä mamma tienny millai me sitä ollaa vastaa otettu. No, Konsta sukelsi ja mamma alko kauhoa vettä et mistä se löytyy : ) Löytyhän Konsta heti, mut mamma tais vähän säikähtää kun ei arvannu et se ihan niin uppeluksii menee ja pinkasi poika sylissä seisomaa ja kiljaisi et : Miä sain sen! : ) Otettii sit heti perää uus sukellus ettei mammalle jääny säikähtänyttä oloa. Mut Konsta tykkäsi ja mamma kans.
   Illemmalla käytii maalla. Miä pengoin vanhoja aarrelaatikoita, mamma touhusi Konstankaa ja Teemu hoiti takkaa ja paisto meille makkaraa. Aku akuili. Löytyhän sieltä mamman vanha nalle, jolta puuttui toinen korva, oikean puolen kylkiluut oli kasassa ja karvoitus oli iän myötä lähtenyt. Omia nallejani yms. leluaarteita löysin myös sekä sen Kermit-sammakon jonka mamma teki miulle ku olin pieni. Se näytti ihan siltä Muppet show:n Kermitiltä silloin ja oli aivan tosi mahtava. Nyt se näytti aika hellyyttävältä ja kaipasi kunnon pesua.

Kirjastoautolla käytii taas torstaina. Konstaa vähä jänskätti ku oli jo hämärää ku auto peruutti paikalle, ja hämärässä mentii autoon sisään. Perjantaina oltii seurakunnan kerhossa.