Touhua riitti tällekin viikonlopulle.
Tahtoo mennä sellasella megavauhilla nämä hetket ja päivät etten taho oikee muistaa että mitä teen. Meen vaa. Ei ihme että väsyttää. Haaveilen et vois viettää rauhassa päivän kotona. Pestä pyykkiä ja siivota. No, huomenkii on ainakii muskari sekä apteekki-, posti- ja kauppareissut. Eihää sinne tietty ihan pakko oo mennä, mut meenhän miä.

No, perjantaina oltii seurakunnan kerhossa. Parituntia vilahti nopeesti siinä ystävien kanssa jutellessa, kahvitellessa, askarrellessa ja lasten touhuja seuratessa. Sit muistaakseni miä menin töihin. Ainiijoo oli Valojen Yö. No, olin jotenki niiin uupunu ettei kiinnostanu yhtään lähtee. Tein vaa töitä ja  Teemu oli lastenkaa mummolla.

Lauantain oltii aamulla vauvauinnissa ja sekös oli kivaa! Iskä uitti Konstaa ja molemmat tykkäsi! Konsta sukels hienosti useita kertoi. Ja kaikista eniten piti siitä kun sai ite altaanreunalta hypätä veteen. Iskä oli tietty vastassa ottamassa sukelluksen jälkee kii. Miä otin muutamia kuvia. Teemu meni töihin ja miä lähin lastenkaa ja mammankaa maalle. Matkal käytii viemäs kanervia vaarin haudalle.

Tänää oltii Konstan ja Mummonkaa Konstan serkkutytön 3-vuotis synttärijuhlissa Hesan suunnalla ja siellä meillä vierähtikii koko päivä. Iskä oli  töissä ja Aku vartioi kotia sillävälin.