Tultiin äsken mummolasta. Vieläkin on maha herkuista pinkeenä. Oli taas niin liian hyvää pitsa ja mustikkapiirakka!
Pikaisesti kuulumisia: Ollaan käyty kattelemassa isompia myynnissä olevia taloja. Jokaisessa on hyviä ja huonoja puolia. Kun saisi ottaa jokaisesta jotain niin hyvä tulis! Aika huonosti näyttää talot kaupaksi menevän. Kauhistuttaa tää oman kodin myynti. Vaikka jo pitkään oon ollu sitä mieltä et tää on pieni ja käy ahtaaksi, niin nyt on kyllä hieman haikea olo. Sen ison remontin jälkeen tää on tuntunu entistä enmpi omalta kodilta ja kyllä sitä seittämässä vuodessa on tottunu näihin näkymiin jo aika lailla. Ollaan kuskattu maalle tavaroita varastosta joita ei ihan heti tarvita ja yritetään saada tää oma myyntiin nopeesti ja myytyä, jotta päästään uutta kotia ettimään.

Miä kävin mamman ja Konstankaa viimeviikonloppuna Tanhuvaaran urheiluopistolla viikonlopun leirillä.
Oli tosi mahtava paikka. Saatiin huone päärakennuksesta, josta pääsi helposti ja nopsasti kaikkialle: syömään, pelisaleihin, kuntosalille, saunaan ja uimaan ja harjotusradalle. Ruoka oli tosi hyvää ja seisovasta pöydästä sitä tuli ahmittua ihan liikaa. Oli tosi ihanan rentouttava viikonloppu. Ainoo miinus oli se kolmen tunnin ajomatka.

Aku on hieman ontunu toista etukäpälää ja on ollu aika rauhallinen. Mökillä kun käytii eilen mamman, Konstan ja Maikinkaa ni liukkaalla laiturilla ravatessaan sen taas muljautti. Jälkeä on Teemu käyny senkaa ain välillä harjottelemassa. Silmukkakin oli onnistunut! Hyvä aku!

Konstalla vatsavaivat jatkuvat. Löysän mahan syyllistä ei olla vielä selvitetty. Epäiltyjen listalla on maito, paprika ja ruis. Aattelin kokeilla nyt viikon ilman niitä. Katotaan mitä tapahtuu....

Tietty äänestämässä käytiin. tänään.