Tänään on Sanni-siskon laskettu päivä.

Menin siihen lankaan, että uskoin mielipiteitä, joitka vakuutti että toinen tulee nopeemmin, toki oli myös niitä jotka sanoivat toisenkin menneen reilusti yliaikaiseksi. No, nyt kun reilu 9 kuukautta on odotettu, niin millään ei enää jaksais oottaa näitä muutamia päiviä.

Toisaalta elämä tulee niiiin paljon muuttumaan, että pitäis osata vähän "nauttia" tästä seesteisestä hetkestä. Ekat viikot tulee olemaan aikamoista opiskelua kaikille, koiralle, Konstalle ja äiskälle ja iskälle. Nyt hyvin toimivat rutiinit muuttuu hieman varmaan haasteellisimmaksi. Kunnes sitten löytyy uudet.

Konsta ja Teemu kävi tänään pyöräretkellä katselemassa laivoja. Kyllä oli herra innoissaan retkestä. Laiturilta oli saanu heittää kaksi kiveäkin mereen, ja rannassa oli ollut vanha, iso paloauto. Leikkipuistossa oli kiikuttu ja kaivettu hiekkaa, ja mehua oli juotu rannalla. Ja pyörän kyydissä oli ollu kivaa.

Itselläni päivän huimin seikkailu oli kun lyllersin kirjastoon lainaamaan elokuvia yövalvomisia varten ja sen jälkeen vielä "piipahdin" ruokakaupassa.

'