Se taisi olla tammikuun 28pv kun Sanni-neiti lähti konttaamaan. Ensin muutama haparoiva "askel" ennen mahaplätsiä, ja seuraavana päiväna neiti konttasi jo noin puolitoista metriä kerrallaan. Nyt neiti tulee ja menee nelivetona jo huoneesta toiseen. Ryömimisvaiheenhan Sanni jätti kokonaan välistä, Siihen ois menny kait liikaa aikaa. Miks ryömiä kun kontatakin voi... No nyt kun tässä ollaan tajuttu, että hei, neitihän liikkuu jo sutjakkaasti paikasta toiseen, oppipas se nopeasti konttaamaan, niin neiti alkaa jo kiivetä pystyyn! Mitäs sitä konttaamaan jos kävelläkin voi... Sanoin kyllä Sannille, että älä nyt vielä nouse seisomaan, kun et osaa kunnolla istuakkaan.... Viimeksi vielä sanoivat neuvolassa ettei kannata paljoa istuttaa, ja aika huojuvaa hommaa se kyllä on. Mutta Sannin mielestä ois siis niiiiiiin ihanaa hyppiä ja juosta jo veikan kanssa!

Konstan jutut yllättää aina iskän ja äitin. Iskä aina joskus tekee Konstalle peukalohaastatteluja, ja viimeksi kun iskä kysyi, kenelle haluat lähettää terveisiä, niin konsta oli hiljaa ja sanoi sitten -minuu vähän jännittää. Isä kysyi että mikä ja k´Konsta vastasi että minuu jännittää kenelle miä haluan lähettää terveisiä. Sepäs oli nokkelaa. Konsta usein toistaa lauseitä jhos tulee jokin uusi asia, esim. kun käytiin läpi vuodenaikoja, niin herra kävi itse saman tarinan uudelleen itse läpi. mm.  sitten lehdet tulee ruskeiksi ja tippuu maahan ja sitten pitää havaroida. Tällähetkellä Konstalla on hyvä muisti ja  valikoiva kuulo!

Äiti on ollu kohta viikon kipeenä. Yhtäkkiä alkanu korvatulehus on vaivannu. Kuumettakin oli ja välillä tuntuu lievää lämpöä vieläkin. Tasapainoelimen epäkunto aiheuttaa huimausta ja niskat on ilmeiseti ollu samaanaikaan niin jumissa ettei voi nu kääntää päätä ja alaselkää särkee, joko sannin kantamisesta tai sitten flunssan taikia. Pää on tuntunu tonnin painoiselta. Mutta sitkeessä on huono olo. Onneksi mummolle sattu vapaata silloin ku olin pahiten sairaana ja oltiin siellä yks yö, kun iskä oli juhlimassa sannin kummin varpajaisia ja pelaamassa  Mummosta oli ihan valtava apu. ja tottakai iskäkin on auttanu.