Sanni neiti on ottanut muutama päivä sitten ensimmäiset omat haparoivat ensiaskeleensa! Neiti on 9kk! Sanni seisoo jo pitkänkin aikaa ilman tukea, kun kädessä on jotain tutkittavaa. Toinen hammas on alkanut myös kasvaa ensimmäisen viereen.  Tästä neidistä löytyy tahtoa, tulta ja tappuraa! Vaipanvaihto ja pukeminen on niin inhottavia juttuja, että neiti pyörähtää varmaan kymmeniä kertoja korkkiruuvin lailla kun yritetään vaihtaa vaatteita, ja protestoi huutamalla.

Konsta ja Sanni viihtyvät yhdessä, ainakin tiettyyn pisteeseen asti. Jos Sanni haluaa tulla tutkimaan leluja joilla Konsta leikkii, niin se kiukuttaa Konstaa. Toisaalta konsta haluaa Sannin kanssa peuhata ja välillä kaksi nelivetoa tömistelee pitkin lattioita kun Konsta konttaa Sannin kanssa kilpaa tai yhdessä eestaas eteisen käytävää...

Junat on nyt Konstalle iso juttu. Junarata syntyy milloin mistäkin. Konsta laittaa peräkkäin kaikki ajoneuvonsa, ja ekana veturi, tai välillä veturin perässä on koiranluu, maalipensseli, palikoita, autoja, helistin yms. Ja edelleen herra muistelee ja eläytyy katselemiinsa elokuviin. Nalle Puh ja junarata - kohtauksia on näyttämöllä päivittäin.

Koirankanssa lähetään tänään Kouvolaan kouluttajan luo.

Laajennusremontti on myös alkanut! Ekat talkoot pidetty anturanvalun merkeissä! Seuraavaksi tälläviikolla olis tarkotus alkaa sokkelin muuraus. Ikkunat on tilattu ja rungonpystytystalkoot suunnitteilla... Näin se homma etenee.