Ronkelin perhe matkusti.

Tanskassa asti. Käytiin. Rankka, mutta mukava reissu. Ensin autolla Hesaan, siitä Mariella-laivalla yli Tukholmaan. Autolla jatkettiin Jönköpingiin, jossa hotellissa yö, aamulla koiranäyttelyyn ja siitä suoraan automatka jatkui kohti Tanskaa. Perillä Tanskassa Haderlevin lähistöllä oltiin viikko leirintäalueella, ja loppuviikosta oli kolme koiranäyttelyä. Kerrottavaa olisi vaikka kuinka, mutta lyhyesti  reissun saldona Akusta tuli Ruotsin valio ja Tanskan valio ja Pohjoismaittenvalio (anomatta). Tavattiin paljon glenni-ihmisiä ja saatiin uusia ystäviä ja ystävä johontoivottavasti pidetään yhteyttä  vielä vuosikymmeniä.

Nähtiin ja koettiin paljon: ajettiin monesta tunnelista, nähtiin paljon tuulimyllyjä, huristeltiin Ruotsin ja Tanskan moottoriteillä, ylitettiin kaksi valtavaa siltaa, pompittiin leikkipuistossa, käytiin linnanraunioilla, matkustettiin isoilla laivoilla ja lapset pääsi pallomereen! yritettiin syödä lastenkaa ravintolassa (erittäin huono idea), bongailtiin junia ja kuunneltiin kaikki automatkat latenohjelmia (konsta viihtyi hyvin matka- dvd:n kanssa) vietettiin mukavaa leirintäalue-elämää, käytiin merenrannalla simpukoita etsimässä, nähtiin meduusoja ja valtavia kyyhkyjä, nautittiin helteestä  ym.ym.

Paluumatka oli Teemulle aika rankka, hän ajoi päivässä koko matkan Tanskasta Tukholmaan siinä tuli kilometrejä 898 ja aikaa meni taukoineen noin 12 tuntia.

Nopeasti kotiuduttiin. Pari päivää pestiin pyykkiä ja nyt vanha tuttu arki rullaa. Teemu on raksalla ja miä hoitelen lapsosia. Sannista on tullut aikamoinen orava. Neiti kiipeää hetkessä minne vain. Muutaman sekunnin aikana neiti kiipesi keittiön pöydälle seisomaan. Konsta on oppinu melkein kokonaan vaipattomaksi. Mikä hienointa, myös tuolla reissulla oltiin ilman vaippaa (paitsi yöt, ja silloinkin välillä heräsi ite potalle)