Löytöretkeilijä Konsta Kolumbus on löytänyt iskän yöpöydän tänään kaksi kertaa. Sekä harmaata hattaraa takan ja seinän välistä.
Heräsin aamulla siihen, että Konsta repi minuu etuhiuksista, no lopettihan tuo viimein ja taisinkin hieman torkahtaa, kunnes kuulin pienen rapsauksen ja sinkosin salamana pystyyn. Poika oli vaivihkaa vähin äänin herännyt ja  retkeillyt iskän yöpöydälle. Jalat oli sentä vielä sängyn päällä... Sama toistui vähän myöhemmin, kun nukutin pojan päiväunille. Mies nukkui kuin tukki, suu auki selällänsä meijän sängyssä. Jätin kuitenki makkarin oven auki ja siirryin hetkeksi toiseen huoneeseen. Konstahan aina itkee herättyään. Hetken kuluttua olin kuulevinani ihan pienen pienen rapsauksen, ihan en ollut varma kuulinko, mutta ajattelin kurkata.. ja siellä oli Konsta, iskän yöpöydällä tutkimusmatkalla. Jalat vielä onneksi sängyllä... oiskohan tuo osannu näytellä nukkuvaa....
Konsta on ollu vähä ronkeli soseitten suhtee, mut tänää söi jo kaksi pientä purkkia kasviskanaa, vähä marjaa sekä banaaninpaloja! Nii ja maito tietty miehen tiellä pitää.
Päivällä poika näytti, että näin sitä noustaan seisomaan häkkisängyssä laitaa vasten. Pohjaa on siis laskettava.... Ja hyvin näytti viihtyvän  siinä takan vieressä tutkimassa. Äiti oli niin tyytyväinen kun sai hetken rauhassa tiskata. Lähempi tarkastelu paljasti, että poika puristi nyrkissään uusinta aarretta, harmaata hattaraa Akun karvoilla maustettuna.

Teemu on kolmen lastenhoitopäivän jälkeen hyvin ansaitulla viihteellä....
Me käytiin lasten kanssa moikkaamassa mammaa sekä vaunukävelyllä nii ja imuroitiin....