Mahatauti on nyt ilmeisesti voitettu. Söin tänää ekan varsinaisen ruuan, nakkisoppaa ja aamupuuron. Vattani tuntui hyväksyvän ne lähes mukisematta.  Kaksipäivää tuliki elettyä pelkällä parilla banaanilla ja voileipäkekseillä. Kahvia en vilelä oo uskaltanu juoda, vaikkakin mummon tuoreet toscapiirakat ja keksit kovasti houkuttelivat kahvia seurakseen kun käytiiin iltakahvilla.

Konsta oksensi myös kaksi kertaa, mutta muuten on ollut ok, eikä meno ole hiljentyny yhtään, päinvastoin. Herra ajelee Konstamobiililla käytävää eestaas, on ovimiehenä ja tekee rakennustarkastuksia. Kiireinen mies. Hauskin juttu on siis nykyään ovien heiluttelu, avaus ja sulkeminen. Poika ryömii oven luo, heiluttelee sitä, kurkkailee toiselle puolelle, ryömii toiselle puolelle työntää kiinni ja vetää auki. Lisäksi Konsta tarkastelee Teemun listoituksia, kokeilee onko listat kunnolla kii, vai joutuuko iskä naulailemaan uudelleen ne Konstanpitävästi. Ylähammas on nyt ihan just puhkeamassa, koko päivän on sitä ajoittain kitissy ja kalunnu.

Teemu käytti taas aamulla Akua koirakaverin kanssa juoksentelemassa, ja kotiin tuli väsyny ja märkä sekä iloinen glenni, nii ja tyytyväinen mies. Koiruus olikin ihan potslojo koko aamupäivän. Yritti löytää nukkumapaikkoja jonne Konstamobiililla ei pääse....