Mikäs päivä tänään on?

Aivot ei ota enää käskyjä vastaan. No, siinä ei ole mitään uutta : )
Teemulla on ollu monen päivän työputki, miä oon ollu muuttamassa mamman toimistoa naapurihuoneistoonsa. Konsta on ollu välillä mukana, välillä mummo hoitanu ja välillä tätini oli auttamassa, ja välillä iskä hoiti poikaa. Mut miusta tuntuu et kun laittaa silmät kii, niin näkyy vain pahvilaatikko- ja mappikasoja, loputtomiin. Onneksi alkaa olla muutto loppusuoralla.

Mummo oli ollu niin ihana että oli tiskannu ja vähän siivonnu Konstan hoidon lomassa, ja saanu pojan nukahtamaan omaan häkkisänkyyn! Isokiitos mummolle!

Tänää käytii kotikylän marttojen 100v juhlissa. Ihan mukava juhla oli. Hyvää ruokaa ja mieltsinhyviä kakkuja! Kovasti rekrytoivat meitä mukaan marttatoimintaan, kun toiminta alkaa muuten hiipua ja kyllä siinä kaverin kanssa vähän kaavailtiin 70-lukulaisten ryntäystä mukaan. Ite muistelen kyllä usein haikeena kaikkia niitä marttakerhoiltoja joissa oon äiskänkää ollu. oltiin kutomapiirissä, tallukaskurssilla, metsäretkillä, salaattikurssilla, saumurikurssilla jne. marttailloissa pääsi kyläläisille kylään ja joka kyläjuhlassa oli aina martat mukana. Äiskä raahasi minuu mukana että ite pääs menee, mut jälkikätee ajateltuna ne oli kyllä tosi tärkeitä juttuja miullekin. Siellä korvenkeskellä pesukoneessa kasvaneena ei paljon ollu ihmisiä ympärillä ja innolla lähin aina mukaan sivilisaation pariin : ) istuin kangaspuittenalla ku äiskä kuto ja pyöritin puolauskonetta ja jututin muita kutojatätejä. Kerran, kun miulla oli nimpparit, ja tätit  onnittelivat oikein kädestä pitäen olin ihmetelly että " etteks työ tiijä miten onnitellaa?" tädit oli vähän ihmeissään että mitenkäs sitte? "No annetaa lahjoi tietysti" olin vastannu vähä tuohtuneena toisten tietämättömyydestä. Tädit oli sitte naureskellen antaneet miulle vähän rahaa lahjaksi jolla olin voinu käyä ostaas kyläkaupasta lahjan itelleni kotimatkalla... Ja kerran lukitsin itteni vahingossa ulkohuussiin ja siellä sitte aikani huusin  enneku äiskä piti taukoa kutomahommista ja tuli ihmettelemää missä viivyn..
Mutta nyt pitää joutua nukkumaan, huomenna on taas muskari ja vauvaklubin kokoontuminen, eli aikas härdellipäivä taas tiedossa.