Sattuipa hauska juttu tänää uintireissulla. Ihan vielkii kikatuttaa : )
Teemu oli Konstankaa miestenpuolella suihkussa, viereisessä suihkussa pieni 4v poika katseli Teemua jonkin aikaa pitkään ja kysyi viimein isältään Teemua osoittaen: Isi, eiks tol sedäl oo pienempi pippeli ku sulla?
No Teemuhan oli heti revenny nauramaan ja pojan isä nolona virnuillen vastasi : köh, öööööö, en nyt mitenkää vertailemaan ala, arvelisin että ne on suunniilleen samankokoset.
Sitte olivat isät naureskelleet että tällasia totuuksia ne pikkupojat sitte laukovat :) Pojan isä oli rohkaissut Teemua, että pari vuotta kun ootat niin saat olla itekin korvat punasena : )
Heh,heh!

Akun aitaus on valmis! Ja lehmä on laskettu kesälaitumelle! Siltä se ainaki näytti ku Akulle sano vapaa! aituksessaan. Eka se ei meinannu uskoa, et mitä häh? Saanks mä tosiaan juosta täs nurmikol ihan niinku vapaasti? Sithän se äris ja muris ja ravisteli naru-lelua kuin viimeistä päivää, niivitti oikeen olan takaa ja näytti kuka tässä aitauksessa määrää. Portaisiin Akua piti vähän houkutella, mutta alkujänskätyksen jälkeen Aku-rohkea tuli portaista kuin vanha tekijä.

Uimassa siis taas tänään käytiin ja Konsta tykkäsi! Naama virneessä loiskutti ja polskasi. Sukelluksia tehtiin kaikkia mitä muistettiin: irtiottoja ja houkuttelin Konstan hyppäämään laidalta itse  (tästä opetuksesta olen varmaan taas tosi kiitollinen tulevaisuudessa...) lentosukelluksia yms. Puolisen tuntia jaksoi Konsta uida sitte selvästi alko väsyttää ja lähettiin ostoskeskukseen shoppailemaan.