Konstan verikokeista selvisi, että kaikki on nyt ok! Ja raudanpuuteanemia historiaa. Hemoglobiini oli herralla hyvä 119 ja se rauta-arvo joka pitäs olla 8-100 ja edellisessä mittauksessa oli 4, oli nyt arvolta 21. Eli kuten arveltiin, taisi alhaiset arvot johtua vaan siitä kun ei herra meinannu alkaa kunnolla syömään tavallista ruokaa imetyksen loppuvaiheessa.

Kenkä-Hermannilla taitaa olla 15. viikko menossa. Eipä sitä ehdi oikeen muistamaan tän arkihässäkän keskellä. Kyllä toi Konsta osaa ottaa kaiken huomion. Mutta iso maha, vihlova alaselkä ja jatkuva nälkä muistuttavat kyllä raskaana olosta :)

Isän kuolemasta tuli tänään vuosi. Suunnittelin hautausmaalla käyntiä, mutta olin niin väsynyt etten jaksanut lähteä. Olen muistellut hiljaa ajatuksissani kyllä päivittäin ja öisin kun uni ei tule, ja toisaalta en kamalasti uskalla alkaa asiaa ajattelemaan. Pelkään jonkinlaista masennustilaa eikä siihen oisi hirveesti varaa.

Konsta on alkanu laulaa. Ensin muutamalla sanalla jokin aika sitten : peikko, puh aijai jai, peikko ja pari päivää sitten tuli :i-ha ha i-ha haa, hepo, i-ha haa i-ha haa ja tänään kuulin jo pitemmän esityksen muumilaulusta.

Pottakoulu on alkanu hyvin. Herra tulee itse sanomaan usein: potalle! ja kun siellä ahkerasti jaksaa käydä, niin viimein saatiin taas tänään tehtyä kakat pottaan. Sain Konstan viihtymään potalla, kun luetaan aina kirjaa samalla. Joskus on kyllä tuntunu siltä, että herra vaan huijaa pottahädällä, jotta pääsee lukemaan...