Sattui eilen Konstan ensimmäinen verinen haaveri.
Kävin puoliltapäivin kaupungilla ja mamma oli vahtimassa sen aikaa Akua ja Konstaa. Tunnin päästä tulin koti ja kaikki oli rauhallista ja mamma lähti töihinsä.
Melkein heti sen jälkeen muuttui koira yhtäkkiä kenguruksi. Hätähän sillä oli. Sitähän piti lähteä ulos viemään. Puin Konstan ja ajattelin juoda vesilasillisen jotten nääntyisi matkalle. Siinä vettä juodessa, Konsta yritti tumput käsissä kiivetä miun jalkaa pitkin seisomaan, tumput lipesi ja poikaparka iski suunsa miun polveen ja pyllähti istualteen. En ensin huomannut mitään ihmeellistä, Konstakin melkein heti rauhoittui, mut sitten huomasin verijälkiä poskella, tuttipullossa, tumpuissa jne. Koira oli edelleen kenguru, ja vaati välitöntä uloslähtöä. Siinä sitten pari sadasosaa ajattelin, että jaa-has mitenköhän tätä tilannetta nyt lähtisi purkamaan.
Onneksi oon vahingoista viisastuneena jo tallentanu puhelimeen terveyskeskuksen numerot polille ja omalle alueelle (kellonajasta riippuu kumpaan numeroon pitää soittaa) sairaalan ea-päivystykseen ja eläinlääkärin numerot, joten numeroiden etsimiseen puhelinluettelosta ei tarvinnut kuluttaa aikaa.
Alueemme terveyskeskus-täti rauhoittelikin että jos hampaat ei heilu eikä haava ole niin syvä että se vaatisi tikkejä tai liimaamista niin ei hätää. Konsta ei muistanu enää koko juttua vaan nauroi verisillä ikenillään leveästi, siihen asti kunnes yritin selvittää missä haava oli ja heiluivatko ne sokeripalat siellä suussa.... siitähän se huuto syntyi ja koira pomppi kenguruna vieressä.... Haavan sijainti jäi selvittämättä.
Hampaatikin tuntuivat olevan tanakasti kiinni. Varmuuden vuoksi varmisitin uudella soitolla terveyskeskustädiltä että saahan pojankanssa lähteä ulos jotta saadaan vietyä koira pissalle. Ja niin saatiin lupa (varmaan hymyssäsuin) kengurun ulkoiluttamiseen.

Teemu on rakentanu Akulle aitausta muutaman päivän ja hyvältä näyttää! Terassilla on jo Akulle omat portaat sekä portti ja aitauksen tolpat on pystyssä (niissä oliki kova hakkaaminen maahan) ja maalattu. Osa vuorenkilpeä on kaivettu kiven ympäriltä pois, mut on siinä hommaa vielä kovasti jälellä.