Nuhat taitaa olla selätetty. Ainakin pahin räkätauti. Konsta vielä yskii röhäsen kuuloisena satunnaisesti.
Konsta oppii hurjalla vauhdilla koko ajan uutta. Seuraa meitä ja matkii. Parin näyttämisen jälkeen herra imitoi jo sujuvasti miten leijona murisee ja heilauttaa etutassuaan ja hyppiminen on myös harjoittelun alla.
Yppää! Konsta sanoo, hytkyttelee hetken ja niiailee ja hyppää - alaspäin. Eli tipauttaa ittensä istualleen :)
Kävin tänää Konstankaa ystäväni luona ja Konsta katseli haltioituneena kun puolivuotta vanhempi tyttö hyppi jo ihan kunnolla ja teki temppuja.

Konstan sanavarasto alkaa olla aika laaja. Aattelin et pitää ihan listata :
Yppää (hyppää), eipää (leipää), (v)että (janosta riippuen ), ammuu (maitoa), pipaa (piparia), äiti, iti (iskä), hauva, entää (lentää), kakka, aippa (vaippa), kukka, ukka (sukka), maamaa (kissa), intu (lintu),kaakaa (lintu sanoo), havava (harava), ha-va (harja),kukkuu, nukkuu, ukku (kukko), prmmm(raktori, auto tms), mamma, mummo, hattu, teetä, ö'lj'yä (öljyä, kaikki pesuaine, ketsuppi yms.pullot) asvaa, (rasvatuubi), aappaa (saappaat), kiikuu, (kiikku), eittää (heittää palloa), leijonalla on se murina ja tassunheilautus,  lusikalle ja haarukalle on myös sanat, mutten muista mikä.
Monesti Konsta sanoo mummo kun näkee kullanvärisen auton (mummon auton väri), ovi käy (mummo tulisi kylään?) punaisen kanisterin (konsta kantaa mummon punaisia vesikanistereita aina kun mummo hakee meiltä vettä) miun olkalaukun (konsta kantaa usein mummon olkalaukkua)
Konsta myös imuroi ihan oikeasti oikealla imurilla kuten imuroida pitääkin, mutta vähän sieltä täältä :),

Vauvauinnit alkaa taas, niitä ollaakin ootettu. Pari ohjattua kertaa on meillä jäljellä. Vähä jännittää muistaako herra vielä sukelluksen salat...