Konstalla oli nimipäivät pari päivää sitten. Sattui kivasti pyhäpäivä samalle päivälle. Käytiin lastentarvikekirpparilla ja pihakirppiksillä kiertelemässä Konstan ja mammankaa. Ja reissun lopuksi mamma vei meijät grillille syömään lihapullamakkaraperunoita. Nam! Vähän vaatetta ja pari lelua löytyi kirppisreissulta. Ja Sannille makuupussi enskesän partioleiriä varten :). Illalla Konsta meni vielä mummolle touhuamaan. Oli siinä nimipäivää herralle kerrakseen :)

Konsta sai liukumäen. Oikeestan tavallaan kaksi. Eka piti vaihtaa, kun se oli lähes liukumaton. Miusta se ois ollu muuten hyvän kokonen vaikka pieni olikin, mutta liukumäen muoto, oli sellanen, että liukumatka oli 15cm, kunnes jalat otti vastaan... Vaihettiin sitte kerralla tarpeeksi isoon.... Nyt liukuu! Ensin kivet ja sitte Konsta perässä.  Kivet on nyt kova sana. Niitä pitää kokoajan kannella. Kaikista kivointa on juosta kivenkanssa talon takanurkalle ja heittää se isoon vesisaaviin : tästä tulee loiskujen loisku!

Ja eilen oltiin maalla. Koko päivän sai herra mammankanssa olla peltotöissä, kerätä kiviä, kastella kukkia, heitellä risuja, haravoida ja touhuta. Kyllä oli poika onnellinen :)

Ja herra tahtoo ite! Konsta haluu ite kiivetä! Konsta tahtoo ite kävellä! Konsta on Konsta!