Muksut kipeenä. Konsta enempi kuin Sanni. Konstalla oli eilen kuumetta, mut nyt on molemmilla vaan kauhee röhä ja räkämato-tauti. Samanlainen tauti kuin syksyllä.

Eteiseen saatiin uus lipasto. Käytiin torstaina Jumalniemessä sitä metsästämässä ja saatiinki saaliiksi hieno yksilö. Sellasta oltiin juuri haluttu. Tai ainakin miä :) 6 lokereoisessa lipastossa on nyt kätsästi jokaiselle oma laatikko hanskoille ja hatuille ja akulle myös oma loota sekä yksi "säläloota"  

Aulaan hankittiin myös kaksi uutta komeroa. Ne oli myös tee-se-itse-tyyliin rakennettava, mut hienosti ukko kokosi ne! Eli eteisessä on nyt valo ja laatikosto, ja sitte kun vielä saahaan kunnon naulakko ja vähän järjesteltyä niin eteiskaaos toivottavasti helpottaa!

Lumitöitä tehtiin vuorotellen aamupäivällä. Teemu kolas ensin ja sitte miä kaivoin akun tarhaan uudet käytävät, kun katolta tullu lumi oli taas täytäny koiratarhan käytävät. Tällä nuoskasäällä oli taas lasten isompi muovinen lumilapio paras työkalu! Kevyt ja tarpeeksi terävä!