Uusi vuosi on alkanut.  Kaiken arkisen pyörityksen keskellä asiaa on vaikea käsittää.
Mielessäni vuosi on kuin kellotaulu, ja nyt ollaan siis kello yhdessä. Tai tarkalleen se varmaankin on hieman yli 12 ....  Kovasti mietin, mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan. Luultavasti aika paljon muutoksia. Toivottavasti vain hyviä.  Talo on myynnissä ja hyvällä onnella saadaan uusi isompi koti ja jos kaikki menee hyvin tulee Konstasta isoveikka heinäkuun alussa. Pari koiranäyttelyä on tiedossa ja yksi viikonlopun reissu maaliskuulle. Siinä suurinpiirtein mitä ennalta on tiedossa. Ja siinä on kyllä ihan riittämiin.

Ite oon ollu jotenki niin väsyny, hermot ja pinna tiukalla ja kaikkea muuta, että hirvittää tuleva kevät. Miten jaksan tätä sirkusta ison mahan kanssa, kun nyt jo oon välillä ihan loppu. No, siperia opettaa. On sitä ennenki selvitty, ei voinu valittaa, oli vaan mentävä ja tehtävä on jääny mieleen muutamia kannustavia kommentteja.

Uusi vuosi oltiin maalla mammankaa, Konstankaa ja Akunkaa. Teemu oli töissä ja me oltiin sitä kaameaa pauketta paossa pari päivää. Ihan järkyttävää räiskimistä. Lama uhkaa kuulemma, mutta rahaa riittää raketteihin. Mainoksista luin mitä upeimpia suitsutuksia paukuille. Kesto 30 sek. hinta 25e. On siinä minuutille hintaa. Huh. No, on sitä joskus itekin tullu muutama paukku ammuttua, mut tuntuu et nykyään karkaa käsistä toi paukuttelu. Etenki ku se alkaa jo päiviä ennen. En pysty käsittään ihmisiä, jotka julkisesti kommentoivat haastatteluissa, et tultiin ostaan pojalle lisää raketteja kun poika ehti jo ampua ne ennen aikojaan. Sehän on kiellettyä!!!!!!!  millasen esimerkin sitä antaa omalla mallillaan, kun selvä kielto on olemassa, mutta omalla esimerkillä näyttää ettei niistä tarvi välittää. No, tää on vaan meikeläisen mielipide. Miusta roskaa ja räiskettä on niin paljon taivaalla ettei miun tarvi ostaa yhtäkään paukkua.
No, Konstan kasvaessa pitää varmaan uudelleen miettiä mitä tehdä, toivottavasti raketit on jo silloin kielletty :) tai sit ostetaa ihan pari vaa, ja ammutaa ne tuttujen kaa yhessä. Tai sit yritetään opettaa siihen et  niitä voi vaan katella.

Tulipa nyt paatosta vuoden alkajaisiksi......