Konsta-mies täytti tänään 4 v! Mies on ollut erittäin ylpeä siitä! Aamulla näytti heti hoitotätille neljää sormea :) On tärkeää olla iso.  Anteeksi pyytäminen on vaikeaa. Myös aikuisille. Mutta Konstalle se oli erittäin vaikeeta eilen. Helmi-kaverilta olisi pitänyt pyytää anteeksi, mutta se oli täysi mahdottomuus. Herra oli aivan hysteerinen. Osasyynä oli kyllä varmasti aika paljon oleva kello ja myöhästynyt iltaruoka. Päätettiin, että lähetetään Helmille postissa piirrustus ja pyydetään anteeksi kirjoittamalla se piirrustukseen.

Pullopostit lähtevät huomenna matkaan. Konstan ja Sannin yhteiset synttärijuhlat pidetään heinäkuun alussa. Tehtiin kyllä tänäänkin kakku ja mamma kävi synttärisankaria onnittelemassa ja kortit Konsta sai papalta ja kummeilta :) Konsta herätettiin lahjapaketilla, jossa oli koko kevään toivoma romahtava junaratasilta! Kyllä oli mies onnellinen :)

Neljä vuotta on menny ihan vilauksessa.Uskomatonta että siitä alle kolmenkilon klonkusta on tullu noin iso nassikka. Onneksi on tullu otettua paljon valokuvia, kun yrittää muistella aikaa taaksepäin niin tuntuu kaikki kovin usvaiselta. Tosi rankkaa on ollu, mutta nyt alkaa vähän jo helpottaa kun Sannikin on jo aika omatoiminen.

Sanni-neiti opettelee potallakäyntiä, mikä sujuu ajoittain tosi hyvin. Leekopalikoista neiti rakentelee veikan esimerkistä matkustajalaivoja ja lentokoneita ja Sanni leikkii paljon perheleikkejä nukeilla, junavaunuilla, autoilla yms. sekä on innokas pelaamaan jalkapalloa