Iskällä oli tänään eka työpäivä (palkkatyössä). Tosi nopeesti aika on menny. Iskäkulta on uurastanu laajennuspuolella oikeen urakalla ja ny on jo paperit seinillä. Eli kohta tehää reikä uuen ja vanhan puolen välille ja sitte alkaa kyprokin kantaminen ja laittaminen. 

Konsta ja mamma olivat tänää mammalassa polttopuu-hommissa. Konsta tykkäsi kovasti ja uni tuli nopeasti, vaikka herra itse oli sitä mieltä että on niin väsynyt ettei jaksa nukkua.

Miulla oli taas flunssassa takapakki-päivä ja oli tosi hyvä että sain "levätä" kotona Sannin kanssa. Meillä ois ollu srk:n retkipäivä, mut totesin, että oon niin kipee etten tuu ikinä terveeksi jos lähen sinne ulos touhuilemaan. Pakko oli perua, vaikka harmittikin.

Sannia on kiva seurata, kun neiti niillä muutamalla sanallaan ja omalla kielellään keskustelee kovasti. Päättäväinen vaativa äiti! ja ihahaa! riittää äitille, joka tietää että nyt neiti haluaa kolmannen kerran putkeen ih-hah-haa! ih-hah-haa!- laulun ja ratsastusta.

Konstan mieletöntä muistia taas ollaan ihasteltu. herra muistaa asioita, joista on puhuttu kerran, kauan aikaa sitten. Ja mielikuvitus leikeissä sattuu ja tapahtuu. Oli kiva seurata sivusta KOnstan ja mamman laiva-leikkiä, jossa  Sohva on laiva  ja jatkuvasti laivaan tuli joku vika ja konsta aina kertoo mikä on vikana. Välillä puuttui työkalut, sitte piti ampua hätäraketti, joku toinen laiva huomasi heidät ja olikin tullut jo lähemmäksi. ja toinen laiva ois hinannu, muttei ollu köyttä. Köyttä etsittiin kovasti ja sitten huomattiin, että olihan heillä köysi. Ja matka jatkui mutta heti tuli taas vika. Ja taas piti ampua hätäraketti....

Sanni tunnisti pyykin seasta mamman paidan, ja innostui siitä kovasti. Osoitteli paitaa ja iloissaan hoki mammaa. Yritin selittää että siinä tosiaan on mamman paita, mutta pelkkä paita. Mamman hoidossa on tyttö viihtyny ilmeisesti hyvin, koska päiväunilta sohvalta herätessään huusi äiti! ja kun en heti ehtiny vastata niin kuului jo mamma!