Viikko the Jouluun.

Joululahjat ostamatta. Joulumieli kateissa. Jostainsyystä edes joulumyyjäisistä ei tullut joulun tunnelmaa :(  Joulukorttien lähetys jäi taas siihen lähes viimetippaan ja siitäkin oli joulumieli kaukana. Joulutarratkin jäi laittamatta. Pipareita suunnittelin tänään leipovani, mutten jostainsyystä ehtinyt. Ehkä huomenna sitten. Tai ei sittenkään, olen menossa partiolaisten paketointipalveluun pariksitunniksi illalla. No mutta siitä sen joulumielenkin luulisi jo nousevan :)

Sanni nousee kontilleen jo ja hytkyy siinä. Kierii lattialla, muttei ryömi. Mutta konttaamaanlähtö näyttää olevan lähellä. Jokeltelee ja kikatteleee, tykkää nosteluista ja sylissä hypytyksestä. Veetään nuottaa-leikki naurattaa myös. Aika iloinen lapsi, kylläisenä...

Konsta tykkää piirtämisestä ja askartelusta ja laulelee kovasti. Rati-riti-ralla, tuiki, tuiki tähtönen ja apinaorkesteri lauluja mm. lauleskelee. Selailee kirjoja myös paljon, nyt sähkö-kirja on suosituin. Myyrä on paras dvd-tällähetkellä, erityisesti myyrä ja radio. Akun kanssa on kiva juosta hippaa, mut Konsta myös kovasti komentaa Akua. Äläs Aku mene sinne pöydän alle kun siellä on kaikkee pölyä ja likasta!