Heips.
Ompa taas aikaa vierähtäny. Ei äiti oikeen pääse koneelle, Konsta-herra pitää siitä huolen!
Ronkelin perhe muutti takaisin makuuhuoneeseen. Teemu ahkeroi koko lomansa, ja tänää päästää ekaa yötä nukkumaan makkariin. Konstan sinne jo äsken kiikutinki. Oli kovan huudon takana nukahtaminen. Millään ei herra oisi malttanu käyä nukkuun.

Konsta jo kovasti juttelee, etenki illalla väsyneenä kertailee päivän tapahtumia. Tänäiltana poika höpötti koko ajan : tonttu, mummo, rumpu, ympäri, aulaa, auppa. Eli siis käytiin Sokos Ympyrässä Konstankaa, ostosten jälkee mentii kuuntelee tonttulasten joululauluesitystä ja samalla tavattii mummo jonkakaa Konsta kävi uuellee tonttuja kattomassa. Ilmeisesti tontuilla oli myös rumpu tms.
Konsta myös muistaa hurjan hyvin tapahtumia. Käytiin tervehtimässä viikonloppuna Terhi - ja Manu-kummeja ja heijän Oona-kissaa. No vieläki Konsta toistelee anu! teehi! ha-ha-hassu! Noona! Jotta terveisiä vaan hassun Oona kissan omistajille :)

Aku käytti meitä Jyväskylässä koiranäyttelyssä. Huomasi hyvin, että oli ollu pitkä tauko näyttelyistä. Harjoitus teki hyvää niin koiralle kuin isännällensä! Konsta juoksutti äitiä koiranäyttelyn ajan ympäri näyttelyaluetta. Kun valjaat unohtu koti, laitoin pojalle farkkuhaalareitten henkseleihin avainnauhasta tehdyn taluttimen, ja se oli kyllä tosi hyvä. Ei oisi vahtimisesta tullu muuten mitään, nyt vaan kuljin pojan perässä kuin koiraa taluttaen ja saimme lukuisia hymyileviä katseita osaksemme....