pitkästä aikaa Ronkelin sauna lämmitettiin.

Konsta rakastaa vedenkaa puljaamista, joten riemu oli melkoinen. Konsta ajaa partaa! herra ilmoitti isällensä ja suihkutteli rintakehäänsä. Itse laski yksii-kaksii-kolmee ja komosella suihkutti naamaansa ja päätä.  Kyllä itekin viihyin löylyn lämpimässä.

Päivällä oltiin pihahommissa koko perhe. Aku oli tarhassaan, Konsta puuhasi hiekkalaatikolla, kantoi risujan iskänkaa, yritti karkailla talon taakse, kaivoi hiekkaa laattojen välistä lukuisista kielloista huolimatta, katoi kiviä paikasta toiseen ja auttoi äitiä istuttamaan orvokkeja. Me siinä yritettiin siis haravoida takapihaa ja raivailla ruusupuskia yms. Konstan vahtimisen lomassa.

Kuten jossain mainitsinkin, olin Mahat Audissa. Kuullostaa eksoottiselta, mutta ihan tylsässä suomalaisessa mahataudissa maha Audin kyydissä:) Nyt alkaa jo helpottaa. Vappuna alkoi oireilu, valtavasti röystäilytti ja maisuti kaamealle. Mitää vastaavaa ei aiemmin oo ollu. Luulin sen johtuvan lasillisesta simaa, mut ei se tainnukkaan siitä olla. Illalla tuli vielä sitten vessajuoksut mukaan kuvioon. Mutta äsken nakersin sipsiä, eikä maha viraknnu mitään, joten enköhän voi jo huokaista...

Aku oli Teemunkaa jälkiharkoissa tänää ja hyvion oli kuulemma 400m jälen ajanu.