Jäniksen autosta oli loppunu pensa.... näin lauleli Konsta-poika tänäaamuna. Kiva on kuunnella muutenkin miekkosen laulelua. Pysyy hyvin nuotissa ja mikä hauskinta niin nykyään sanoittaa uudelleen lastenlauluja. Kesän Kilke-leirillä opitusta Aaluette-laulusta on kuultu jo monta monta versiota: Aalu-iskä, aalu-konsta,aalu-kaikki muutkin tuttavat, aalu-talo, aalu-katto. Perinteisestä Aaluette-laulustaon tullu tällainen meijän Konsta-versio, jossa vuoronperään aalutellaan tavaroita, henkilöitä yms.

Konsta on tarkkaileva lapsi, tähän tulokseen ollaan nyt monesti tultu. Hän tykkää seurata toisten touhuja ja tekemisiä, ja sitten ite myöhemmin tekee saman. Esim Kilke-leirillä en kuullu kertaakaan Konstan laulavan oikein mitään, mutta jo bussissa kotimatkalla alkoi perheleirin Pöpö-laulu raikaamaan täsmälleen oikein ja oikeilla sanoilla. Samoin Tuikku-alaleirin "Tuuu-ikku, (tauko) Kilke"  huuto tuli ihan oikein taukoineen ja kaikkineen! Siinä loksahti äitiltä suu auki.

Sannille listasin reilu 40 sanaa yms. jotka jotain tarkoittaa. "Kiinni" on nyt uusin juttu mitä neiti toistelee kaatu, tyttö ja tuoli juttujen lisäksi. "Tonne meni" ja "minne meni" ovat myös käytössä sekä "mennää" ja "ei mennä" monesti neiti touhuaa pallon kanssa ja ihmettelee että minne meni ja sitten näyttää tonne meni. Ja usein sitä minneä ja tonnea ja muutakin löpinää tulee aika paljon.

Sisarukset matkivat toisiaan monesti. Konsta sannia ja Sanni konstaa. Konstalla on nyt kova kysely vaihe. Mitävarten ja miksi on päivittäisiä kysymyksiä useaan otteeseen. Ja nyt on tullut visaisia kysymyksiä mm. missä Konsta oli ennen raskausaikaa.

Ja paripäivää sitten Sanni sanoi vihdoin IKKÄ! ja hokeekin sitä nyt koko ajan "minne meni ikkä meni" äskenkin ihmetteli. Tähänastihan iskä on ollut äiti :)