Mitäs kaikkee täs nyt ois tapahtun...
Olin raivaussahan käyttö - kurssilla viikonloppuna. Tosi hyvä kurssi. Sain kädestäpitäen ohjauksen sahan huoltoon, käyttöön, taimikonhoitoon, ja myös raivattiin ihan oikeesti. Oon kyl tosi tyytyväinen et menin kurssille. Oisin varmaan hajottanu koko sahan muutes enkä ois uskaltanu kunnolla varmaan harventaa.
Oppii ikä kaikki, viisaaks ei tuu milloonkaa.

Lauantaina piti alkaa vauvauinnin, mut Konstalle iski ripuli edellisenä iltana. Ei sillä mahalla uimaan voinu lähtee. Harmi. Illalla Konsta meni mummolle hoitoon ja me lähettii ukonkaa ihan kahestaa sikäläisee kyläbaariin illanviettoon. Oli ihan ok reissu. Olin kyl toivonu, et siel ois ollu karaoke ja ois voinu tuttujenkaa haastella. Mut paikalla oliki bändi, joka soitti niin kovaa, et takapöyäs joutu kurottautuu pöyän yli ja huutaa toisen korvaa jos halus jotaa jutella. Eipä siin oikee kuulumisii kauaa jaksanu huutaa. Mut biisit oli kyl muuten ihan hyvii. Käytii ukonkaa joraamassa pitkästä aikaa. Ja nähtii me niitä tuttujaki
:) Sunnuntain käytii Konstan kummien mökillä ja miä olin illan töis mammalla.

Konsta on nyt vieroitunu rinnasta. Yks yö ku heräsin herraa imettämää neljänaikaa, ni aattelin et miä haluun nukkuu! Täst ei kyllä hyödy enää kukaa. Ja se olikii sit viiminen kerta. Aika helposti on Konsta luovuttanu. Ammuu tulee paljo helpommin mukista niin ehkä se edesauttaa asiaa aikalailla.

Tänää käytii muskarissa. Konstalla oli taas uniaika ja herra kieri lattialla tai halus koko ajan tehä muuta kuin piti. Soitti herra kyllä xylofonin palikkaa tosi hienosti ja tykkäsi verhosta jota heiluteltiin lasten yläpuolella. Mut pianoo ois pitän päästä koko ajan soittamaa. Muskarin jälkee Konsta meni mamman toimistolle syömää ja miä hoitelin asioita kaupungil. Sitte lähettii koti viemää Akua lenkille ja sen jälkee mentii naapurii "vauvaklubin" tapaamisee. Klubitapaamisen jälkee yritin tehä itelleni ja Konstalle ruokaa, muttei siit tullu mitää ku Aku halus päästä ulos tarpeille? Päivän vieteriä virittäneenä sähköjänis kuntoon se oli siis niiiiin rasittava. Eihän siin sit auttanu ku jättää lohi pellille oottaan ja lähtä koirankaa ulos. Eka matsi otettiin parinsadan metrin päässä ku herra löys vanhan luunpalan tiensivusta eikä ois millään sitä luovuttanu. Enkä miä nähny sinne suuhun et mitä se söi, ennenku viimenään sain sen luovuttamaan. Seuraavaksi matsattiinki sitte koko kotikatu, ku herra ei millään ois halunnu tulla kotii. Miä yritin sille selittää et jääkaapis on nakkei ihan sitä varten ostettu, jot sit ku ollaan me Konstankaa syöty ni etitää niitä vaik koko yö. Mut eihän se ymmärtäny. Loppuilta meniki sitte järjestäessä ruokaa ensin Konstalle, sit Akulle, sit itelle. Viemällä koiruus uuestaa pihalle ja vaihtelemalla vaippoja yms.yms. Mamma onneks tuli piipahtamaa tässä ni helpotti hieman. Mut koko ajan haki Aku huomiota ja härnäsi. Sellasta se on.
Nyt oonki sit aika lailla jo loppu. Ois nyt sitä "omaa aikaa" ku lapset nukkuu, mut oon niin väsyny, et meinaan tähänki nukahtaa.

Hyvää yötä.