Teemun nimpparit!!! Onnea!
Toissapäivänä Konsta oppi taputtamaan!
Sitä edellisenä päivänä poika lähti itse kävelemään!  Konstasta on tullut muutamassa viikossa mieletön menijä. Ihan ku poikaan oisi kasvanut ajastimella varustettu katkaisija, joka aamulla kukonlaulun aikoihin kytkeytyy päälle ja virta katkeaa vasta myöhään illalla. Mieletön meno on koko ajan. Kaikkea pitää kääntää, vääntää, maistaa, hakata lattiaan, vähän ravisttaa ensin oikealla kädellä, sitte vasemmalla ja sitte taas oikealla, kokeilla sormenpäällä ja taas vähä kääntää ja vääntää.
Tänäaamuna Konsta osasi kääntyä sängyssä tullakseen jalat edellä sängystä pois. Poika ymmärtää puhetta mielettömästi, vaikkei ite puhukkaan kuin omaa konstaansa. Tänäaamuna Konsta sanoi myös banaanista että pa-na-na. Ehkä poika onkin englanninkielinen....

Eilen oltiin Iitissä koiranäyttelyssä. Akun arvostelu oli erittäinhyvä. Ei siis saanut erinomaista, johtuneeko siitä, että herraa kiinnosti kentän hajut enempi. Eihän sitä jokapäivä pääse Iitin ruohotupsuja haistelemaan... Aku oli velipuolensa Martin kanssa samassa sarjassa ja tälläkertaa Martti oli parempi. Päivälle Tavattiin myös Akun isä, ja todettiin että Aku on täysin saman näköinen kuin isänsä. Sitähän kasvattajakin on meille sanonu, mut nyt vasta itekin huomattiin.
Iitissä tuli pituutta, kun aamulla puoli yheltätoista lähettiin matkaan ja vasta viienjälkee iltapäivällä päästii lähtemää kotipäin, ku Aku osallistui vielä kasvattajien ryhmänäyttelyyn. Ja voitto tuli! Mielettömän hieno päivä oli. Teemu poltti käsivarret, korvat, niskat jne. me Konstankaa oltiin suojauduttu päähineellä ja pitkähihaisilla joten palovammat jäi saamatta... Konstakaan ei millään malttanu nukkua päiväunia, niin kovasti halusi kävellä ja touhuta sekä seurailla koiranäyttelyväen touhuja. Erityisesti Konsta oisi halunnu taaskin vapauttaa koiria häkeistä, jatkuvasti oli menossa räpeltämään häkkien luukkuja auki... Ja hienosti poika käveli ihan ite siinä epätasaisella ruohikolla!