Heippa taas!
Oltiin taas reissussa viikonloppu!
Perjantaina lähettii neuvolan ja seurakunnan perhekerhon jälkeen viikonlopun tukikohtaamme Tampereelle.
Lauantaina käytiin tutustumassa Hämeenlinnan Kaurialan? urheilukenttään koiranäyttelyn verukkeella.
Sunnuntaina suunnattiin Tampereelta Somerolle Glennijärjestömme epäviralliseen koiranäyttelyyn ja glenni-ihmisten tapaamiseen ja sieltä köröteltiin kotiin. Kilometrejä taisi tulla noin 800! Kohta pitää jo harkita päästöveron maksamista, kuten lentomatkailusta : )

Mutta mukavaa oli! Kiitos tukikohdamme kummitus-isännille ja hauva-kissalle! Isosiivo jätettiin, mutta siitäpä näätte että on se ihan oikea sana : o ).

Neuvolassa perjantaina käytiin läpi pitämämme ruokapäiväkirja ja keskusteltiin Konstan ruokailusta yms.
Hyvältä kuulemma näytti ruokamäärät ja kaikki pitäisi olla nyt aikalailla ok. Syyskuussa otetaan verikokeet uudestaan, jotta nähdään onko punasoluarvo noussut. Maha on Konstalla ainakin kasvanut, joten luulisi.
Konsta on alkanu syödä kyntömiehen annoksia. Herra itse saattaa mennä roikkumaan syöttötuoliin ja sanoa ruokaa! Toki osaa myös taluttaa iskän piparihyllyn luo ja sanoa pipaa!

Oli kiva nähdä kesänjälkeen perhekerholaisia. Kevään vauvoista oli kasvanu jo isoja taperoita. Meininki oli jo aikamoinen. Konsta vaan vielä vierastaa ja ujostelee? tai tarkkailee?

Hämeenlinnan koiranäyttelyssä tuli jymy-yllätys, kun tavoitteena oli Akun arvostelussa että kunhan sais nyt ehkees arvosteluksi hyvän, niin glennipoikamme nappasi irlantilaistuomarilta erinomaisen laatuarvostelun, sijoittui parasuros kehässä kakkoseksi ja sai sertin sekä vara-cacibin (cacib on ikäänkuin kansainvälinen serti) Hyvä Aku! Kyllä kelpasi lähteä pokaalit ja ruusukkeet kainalossa koti : )
Someron näyttelyssä Aku sai myös erinomaisen laatuarvostelun, mutta parasuros kehässä ei pärjännyt. Sai kuitenki palkinnoksi ruusukkeen, vesikupin, t-paidan isännälle, kangaskassin ja koirannameja .

Tänään olin Konstankaa Musiikkiopiston muskarissa. Klo 11 aika oli tosi huono. Konsta oli nukahtamispisteessä, eikä halunnu osallistua mitenkään. Pyöri ja makoili lattialla... Toivottavasti ensviikolla on virkeempi.